Stage

Stal van Helden biedt mogelijkheid tot leerzame en leuke stages voor leerlingen van een ‘Groene’ opleiding zoals paard en sport, instructeurs opleiding, paardenhouderij en dierverzorging.

Wij zijn zeer begaan en geven veel begeleiding. We maken meteen de eerste week een planning voor al jouw opdrachten, zo is er elke week focus op iets wat jij graag wilt leren. Je krijgt 2 keer per week rijles dressuur en springen, andere dagen kun je vaak zelfstandig rijden om te oefenen, en dat alles alles in een gezellige sfeer. Wil je niet rijden ben je uiteraard ook van harte welkom.

Wij zijn nauw betrokken bij het Aeres Barneveld en zijn preferent opleidingspartner. Staat jouw opleiding er niet bij? Ook dan kun je een stage bij ons aanvragen. Het paardenvak is een heel mooi vak. Voor een goede toekomst tussen de paarden zal je een brede opleiding moeten krijgen waarin je veel kennis en ervaring kunt opdoen. Bij Stal van Helden krijg je de kans niet alleen een kijkje te nemen in de keuken, maar ook echt de gelegenheid om te ervaren of het paardenvak echt iets voor jou is.

Stal van Helden was al in 2007 één van de drie genomineerden voor Aequor (nu SBB) leerbedrijf van het jaar voor de groene sector in geheel Nederland! Ben jij gemotiveerd? Stuur dan een email waarin je je even voorstelt, voor welke opleiding en wanneer je stage moet lopen.

Alle niveaus zijn bij ons welkom!