Manege

Helaas zit onze manege afdeling helemaal vol, wij werken NIET met een wachtlijst, er is namelijk veel maatwerk en wij stellen onze groepen met zorg samen qua niveau, leeftijd en match met juiste pony(‘s), ook voor privélessen zijn helaas geen mogelijkheden. Spijtig, want we hadden u graag welkom geheten…..

Stal van Helden heeft een aantal rijpaarden ter beschikking voor volwassenen die privéles willen nemen maar geen eigen paard voorhanden hebben. Instructie wordt gegeven door Marcel van Helden en instructeurs. Wij beschikken voornamelijk over kleinere types rijpaarden. Er is 1 groepsles: dinsdag 20 uur, gevorderde ruiters.

Kinderen en jeugd is waar Stal van Helden zich met name op richt in de kleinschalige manege afdeling. Het succes van ons recept bestaat uit Marcel van Helden, met zijn jarenlange ervaring, die de supervisie heeft over alle lessen. We beschikken over goed afgerichte pony’s en paarden welke een prettig leven bij ons hebben. De ruiters worden zorgvuldig ingedeeld in groepen afgestemd op niveau, ook in onze groepslessen is er veel individuele aandacht. De manege is een erg gezellige aanvulling in ons bedrijf waar regelmatig meer te doen is dan alleen de lessen.

Klik hier om aan te melden

Klik hier voor tarieven manege lessen